niedziela, 22 listopada 2015
Pieczone brukselki z sosem balsamicznym
›
Próbowaliście kiedyś upiec brukselki? My właśnie odkryłyśmy ten sposób ich przygotowania i jesteśmy nim zachwycone. Są nieziemsko s...
2 komentarze:
sobota, 11 lipca 2015
Letnia sałatka ze szpinakiem, komosą ryżową, kurczakiem i truskawkami
›
Znacie już komosę ryżową? My jesteśmy w niej od niedawna zauroczone! Nie dość, że jest niebywale zdrowa to jeszcze szybka w przygotowan...
czwartek, 9 lipca 2015
Truskawkowy sos barbecue
›
Przedstawiamy Wam nasze najnowsze odkrycie- truskawkowy sos barbecue, idealny do letnich sałatek i fantastyczny kompan grillowania. Nie...
1 komentarz:
poniedziałek, 6 lipca 2015
Lody z musem truskawkowo- rabarbarowym i ciasteczkami
›
W taki upał tylko 3 potrawy chodzą nam po głowie: 1. Lody 2. Lody 3. Lody :) Próbowaliście przygotować je kiedyś sami? ...
2 komentarze:
piątek, 29 maja 2015
Tarta ze szparagami, szynką parmeńską i jajkiem
›
Nadszedł tak długo wyczekiwany przez nas szparagowy czas. Jedynym jego minusem jest fakt, że jest tak nieprzyzwoicie krótki. Dlatego...
piątek, 3 kwietnia 2015
Inspiracja wielkanocnego menu
›
Wielkanoc to czas szczególny. Spędzamy go z rodziną, najbliższymi przyjaciółmi. Z niecierpliwością wyczekujemy tradycyjnych dań które p...
czwartek, 2 kwietnia 2015
Wielkanocne jajka faszerowane z łososiem, koperkiem, musztardą
›
Ile domów, tyle sposobów na jajka wielkanocne. Oto kolejny do kolekcji: z musztardą, koperkiem i plasterkiem wędzonego łososia, któr...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer